Za mališane Šolte i Ukrajine


U organizaciji gospodina Damira Mihanovića, a u koordinaciji s ogrankom Crvenog križa Šolta, Maslinicu su danas posjetili predstavnici tvrtke JGL d.o.o. i državni tajnik Ministarstva zdravstva, prim. Željko Plazonić te gospodin Zvonimir Mihanović, naš poznati slikar.

Upriličeno je veselo druženje u amfiteatru marine Martinis Marchi, u kojem su dali donaciju djeci Ukrajine na Šolti i njihovim roditeljima, izbjeglima pred strahotama rata. Općina Šolta je za mališane pripremila slatke poklon pakete, koje im je uručio načelnik Nikola Cecić Karuzić, koji je uz gospodina Mihanovića, pozdravio okupljene mališane i obitelji.

Za djecu su tom prilikom organizirali predstavu i veseli šareni show te su klaunovi uveselili ukrajinske i šoltanske mališane. Naime, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole Grohote, s učiteljicama su došli u posjet.

Prije nekoliko dana Crveni križ i Kraš su također poslali donaciju djeci Ukrajine na Šolti i njihovim obiteljima, koje im je uručio ogranak Crvenog križa Šolta.

U istoj organizaciji, Općine Šolta, gospodina Mihanovića i u koordianciji s ogrankom Crvenog križa Šolta, 2. travnja u 10:00 ujutro će za ukrajinske i šoltanske te sve ostale mališane koje se nađu na Šolti biti održana predstava Poštarska bajka u izvedbi GKM iz Splita, a GKMM Knjižnica Grohote je osmislila prekrasnu radionicu za mališane u 11:00h, pratite naše mrežne stranice za više obavijesti.

Zajedničkim snagama obojimo mališanima ovo proljeće!  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Općina Šolta - Proračun

  Proračun Općine Šolta i financijski izvještaji

  Općina Šolta - Investicijski projekti

  Investicijski projekti

  Općina Šolta - Natječaji

  Natječaji

  Općina Šolta - iTransparentnost

  iTransparentnost

  Općina Šolta - Službene novine

  Službeni glasnici

  Općina Šolta - Javna nabava

  Javna nabava

  Dizajn i razvoj: Nibiru j.d.o.o.